All Male Panel

All Male Panel on satiirinen tanssiteatteriesitys kokouksesta, jonka osallistujat ovat karikatyyrejä tämän päivän valtionpäämiehistä. Kokouksen tarkoitus on käsitellä ilmastonmuutosta, mutta tosiasiassa paneeli käsittelee itseään – esitys on pilapiirros poliittisesta teatterista vuonna 2017.

Aikamme poliittinen kulttuuri on yhä kärjistävämpää keskustelua populismista, epävarmuudesta ja polarisoitumisesta. Medianlukutaitomme taas tulee yhä haastetummaksi klikkiotsikoilla, kohdennetuilla uutisilla ja vaihtoehtoisilla totuuksilla, eikä perinteinen media yksinkertaisesti ole löytänyt välineitään käsitellä vallitsevaa epätiedon massajakamisen kulttuuria. Kautta maailman suosiotaan kasvattaneet poliittiset Stand-up koomikot ja nopeasti aikaansa seuraava tv-satiiri ovat olleet oikeastaan ainoita medioita jotka ovat pystyneet tehokkaasti reagoimaan räikeään valehteluun ja impulsiiviseen käytökseen. Kotimaiset poliittista satiiria edustavat näyttämöteokset ovat kuitenkin harvassa. Poliittisella satiirilla on Suomessa hyvin selkeä tilaus sekä näyttämökulttuurin puolesta, että puhtaasti poliittisena ja yhteiskunnallisena tekona.

All Male Panel on saanut ensi-illan Hämeenlinnassa 28.11. Yhteistyötahot Hämeenlinna ARX, RRR, Apinatarha, Kinetic Orchestra & Kulttuurikeskus Stoa.

All Male Panel / Stoa

Hufvudstadsbladet: “Satirisk actiondans”

All Male Panel Traileri

Esiintyjät: Mia Jaatinen, Mikko Makkonen, Jarkko Mandelin, Iiro Näkki ja Oskari Turpeinen
Koreografia: Jarkko Mandelin ja työryhmä
Äänisuunnittelu: Janne Hast
Valosuunnittelu: Jukka Huitila
Puvustus: Kirsi Gum
Lavastus: Työryhmä
Ilmastonmuutosaineisto: Joonas Merikanto
Tuottajat: Tuula Penttilä ja Jarkko Mandelin

Kesto n. 50 minuuttia

Ikäsuositus 7+