Kinetic Orchestra elää liikkeestä. Toimintamme perustuu yhdessä tutkimiselle, etsimiselle ja löytämiselle. Harjoittelemme ja kehitämme uutta koko ajan. 

Kinetic Orchestra järjestää aktiivisesti kursseja ja tunteja akrobatiasta, nykytanssista ja paritekniikasta.  Keikkailemme aktiivisesti niin opetus- kuin esitystoimintamme kautta Suomessa ja ulkomailla. Suositut esitys+työpaja-paketit mahdollistavat syvällisemmän tutustumisen teosten liikekieleen. Työpajoja voidaan suunnata eri ikäisille ja tasoisille tanssijoille, lapsista aikuisiin.


Ammattilaiskursseilla käydään läpi Jarkko Mandelinin johtaman Kinetic Orchestran harjoitusmetodeja sekä teosten liikemateriaalia. Yleisesti Mandelinin teosten liikekieli on kirjavaa ja tekniikat ja tyylit vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Pääsääntöisesti painopiste on kuitenkin paritekniikoissa, akrobaattisissa lattiatekniikoissa ja dynaamisessa blues-vaikutteisessa nykytanssissa.


Paritekniikkakursseilla syvennytään Kinetic Orchestran teoksissa suurta osaa näyttelevään paritekniikkaan ja sen taustalla vaikuttaviin tekniikoihin. Opetuksessa korostuu fyysisyys ja kyky omaksua erilaisia liikkumisen tapoja. Kurssilla pohditaan myös lentäjä-alamies asetelman mielekkyyttä sekä avataan ja yritetään löytää uusia tapoja tasapainottaa ja monipuolistaa partneerausta.


Kiinnostaako säännöllinen treenaaminen Kinetic Orchestran kanssa? Pidämme viikoittaista treenituntia sunnuntaisin klo 18.30-20.30 Vapaan Tanssikoulun tiloissa, Helsingin Herttoniemessä. Opettajana tunnilla toimii Jarkko yhdessä vaihtuvien Orkesterilaisten kanssa.

Osa tunneista on paritekniikkaa, joka on olennainen osa Kinetic Orchestran taiteellista työtä. Paritekniikan hallitseminen on edellytys Orkesterin töihin pyrkiessä. Paritekniikka tunneilla on aina kaksi opettajaa.

Vapaa Tanssikoulu löytyy osoitteesta Mekaanikonkatu 3 C.


Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä: jarkko (a) apinatarha.fi